Welkom bij Garage van Eendenburg


_25-04-07 garage_verkleind.jpgGarage van Eendenburg was sinds 1969 gevestigd aan het slagveld, waar nu het stadskantoor staat. Na vijf jaar Hellevoetsluis, zijn wij in 1991 in Brielle weer gekeerd naar de huidige lokatie, 't Woud 55. 

Garage van Eendenburg is voor alle auto merken het alternatief voor de dealer op het gebied van APK, onderhoud, reparaties en uiteraard de aankoop van een betrouwbare auto, nieuw of gebruikt.

Wij zijn aangesloten bij de Bosch Car Service, Bovag en de Nationale autopas. Hierdoor voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop wij ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden.

 

Op deze website vertellen wij u meer over onze dienstverlening en uiteraard bent u bij ons van harte welkom in onze gezellige showroom te Brielle.

 

Wij doen alles voor uw auto

 

Wij zijn een erkend "Bosch Car service" bedrijf. Verkoop van nieuwe- en gebruikte auto's, onderhoud, schade-, ruitreparatie, en MKB leasing zijn onze voornaamste activiteiten. Het merk Renault is onze specialiteit. Ons motto is al vele jaren, Uw auto ........................... onze zorg!!!!!!

 

anwb.jpgOnze klanten zijn tevreden,
lees meer over hun ervaringen.

 

Via ANWB Garagereviews kan elke klant zijn ervaring met ons bedrijf achterlaten. Nieuwsgierig naar hun oordeel? Klik dan hier.