Bosch Car Service Winactie 2020


Waarschijnlijk kent u Bosch van onder andere huishoudapparaten en gereedschap. Maar wist u dat Bosch het grootst is in de automobielindustrie? Bosch maakt voor deze industrie hoogwaardige auto-onderdelen, software en diagnoseapparaten, waar onze monteurs dagelijks mee werken. Mede door de ondersteuning van Bosch is uw auto bij Bosch Car Service in goede en vakkundige handen.


Dit jaar profiteert u nóg meer van onze ondersteuning door Bosch. In 2020 maakt u namelijk iedere maand kans op één van de vele Bosch-prijzen: ruitenwissers, blenders, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, accuschroefboormachines, hogedrukreinigers en nog veel meer. Wilt u één van de deze fantastische prijzen winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan een online afspraak!


Prijzen 

Elke maand zijn er minstens 48 gelukkige winnaars. In 2020 vallen er in totaal maar liefst 576 mensen in de prijzen. U heeft dus volop kans!
 

Voorwaarden 

De actie loopt tot en met 31 december 2020. Na de maandelijkse trekking krijgen de winnaars snel bericht.

Klik hier voor de spelvoorwaarden.
 

Waarvoor kunt u terecht bij ons terecht?

Bij Bosch Car Service vindt u alles om u en uw auto op weg te brengen en te houden; zowel in ons autobedrijf als online. Van het online berekenen van de kosten van uw reparatie of onderhoud tot de verzekering en pechhulp van uw auto. Bosch Car Service helpt u snel, goed en precies zoals ú het wilt, zelfs onderweg!
 

Maak uw afspraak online en maak kans op fantastische Bosch-prijzen!